Діти Брюхович для воїнів АТО. Частина 1

   В часі війни українці зрозуміли всю важливість єдності, сили духу нації. Наша єдність - наша сила! - не лише красиве гасло для скандування, а й виокремлення нової потреби, нових цінностей нового суспільства.
   Учні брюховицької СЗШ №41 виявили неабияк активну громадянську позицію. Згуртовані єдиною ідеєю, вони створили свій фронт, фронт допомоги українській армії. Ряд заходів та акцій стали вагомим внеском у нашу з вами перемогу над ворогом.




  Одним із перших кроків стала організація благодійного вечора пам'яті "Герої не вмирають. Революція Гідності"* у грудні минулого року. Зазначу, що метою заходу було зібрання коштів на лікування брюхівчанина, який був поранений в зоні АТО - Михайла Барбарича. До слова запросили отця Петра Салогуба, директора школи Володимира Божейка, учасника АТО Андрія Сидорака.

   Паралельно з підготовкою до виступу школярі виготовляли маскувальну сітку**, долучившись до Всеукраїнської акції плетіння сіток для воїнів АТО. Спільна справа об'єднала волонтерів, учнів, їх батьків та педагогів. Учасники Акції розгорнули сплетену власноруч масксітку разом з українським стягом біля школи та на алеї біля пам'ятника Шевченку. А також діти побажали Воїнам швидкого повернення додому, написавши свої найщиріші вітання на державному прапорі, який разом із сіткою буде доставлений волонтерами на Схід.
































* Відео благодійного заходу за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=a_itrYDj78w

** Відео проведення Акції за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=hFC5pFNPWfU

Джерело інформації:  http://school41lviv.wix.com/ukraine


 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ТОП-5 місць, які варто відвідати в Брюховичах вже цього літа

Володимир Івасюк. Національна пам'ять

#Брюхівчани: Ігор Мироненко та Ігор Микитів про активний автотуризм, філософію autofan-клубу «ЗАЗ КОЗАК» та швидкість, до якої їм вдалось розігнати свої ретро машини