Про Проект від Авторів


   Галина Кривуля (ідейний натхненник): "Брюховицька родина. Нас не так уже й мало. У клопотах, здобутках, прагненнях щодня торуємо свій шлях.
   І доволі часто повз нас проходять "непомічені" цікаві події, які відбуваються поруч. Нашим блогом хочемо це виправити. Ми різні, але ж цікаві. Ми талановиті і варті уваги. Впевнена, у багатьох є що розповісти і чим поділитися один з одним. Тож запрошуємо бути відкритими для світу."




     Наталя Овчаренко (ідейний натхненник №2): "У Брюховичах часто відбуваються цікаві події, заходи, але через брак ресурсів інформація не завжди доходить до тих, для кого ці заходи ініціюються. Сучасні технології дають нам великі можливості і просто безглуздо - не скористатись ними. В нас, у Брюховичах, активна і прогресивна молодь, яка хоче щось робити і головне, що, знаєте, таки робить! І тут актуальною стає ідея створення певного ресурсу для висвітлення всього спектру подій, які мають місце в культурно-громадському просторі селища.


   І ми, Дитяча бібліотека №29, як один з культурних осередків для молоді, ініціюємо створення блогу. В нас є щире сподівання, що наш проект буде цікавим для брюхівчан."

Ольга Часовська (редактор): "В Брюховичах, коли ми неодноразово спільно з бібліотеками, школою влаштовували акції, виникала проблема з "рекламою" наших задумів, а ліхтарні стовпи чи зупинки не надто сприяли піару. Так, в нас час від часу з'являлись видання, але це явище було радше локальним і короткотривалим. Зараз, наприклад, мені дуже подобається ідея з "Вісником" від брюховицької громадської організації - успіху їм, адже це дуже хороша справа.



   Нам же закортіло використати здобутки комп'ютерної ери, а формат блогу виявився найбільш зручним. Будемо раді, якщо наш проект не тільки висвітлюватиме поточне життя селища, але й стане рупором тих чудових ідей "як зробити світ кращим" (зокрема й брюховицький світ не оминути!) Ми є відкритими! Навіть дуууже відкритими до людей, їхніх думок, поглядів і будемо тішитись співпраці з брюхівчанами, організаціями та зрештою з усіма структурами селища. То я в такий спосіб усіх припрошую до колабораціонізму."


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ТОП-5 місць, які варто відвідати в Брюховичах вже цього літа

Володимир Івасюк. Національна пам'ять

#Брюхівчани: Ігор Мироненко та Ігор Микитів про активний автотуризм, філософію autofan-клубу «ЗАЗ КОЗАК» та швидкість, до якої їм вдалось розігнати свої ретро машини