Світле свято коляди від "Чарівної торбинки"


 Протягом уже 10 років при Дитячій бібліотеці №29 виблискує своїми молодими талантами літературно-театральна студія "Чарівна торбинка" під художнім керівництвом Наталії Овчаренко. Актори студії активно буруть участь у найрізноманітніших заходах, як селищного, міського, так і обласного рівнів: концертах, акціях, конкурсах, ярмарках.

   



   "Чарівна торбинка" поступово з мистецького явища виросла в осередок для активної молоді. І тут учасники студії є не лише акторами, а й свідомими та активними громадянами, які ініціюють проведення заходів, що є актуальними для селища. 




   Цьогоріч студія "Чарівна торбинка" вже заявила про себе. Під час різдвяно-новорічних свят актори старанно та з неабияким натхненням готували виступи до кількох подій.  

   Вертеп від "торбинки" привітав мешканців Брюхович зі світлим святом Різдва Христового. В кожному домі нас вітали щирими посмішками та радісним настроєм.




   9 січня на Конкурсі дитячих вертепів від міського відділу культури спільно з Дитячою бібіліотекою №19 "Чарівна торбинка" репрезентувала вертепне дійство, побажавши всім містянам веселих свят.



   Акторами студії було зініційовано благодійний Ярмарок "Зичим щастя і добра!". Студія щоденно працювала над різдвяним дійством для мешканців Брюхович: колядки, пісні, вірші, інсценівки, вертеп. Цікава й наполеглива, творча робота тривала понад місяць.







    Студія має на меті привітати якомога більше людей, даруючи усім святковий настрій. Найвдячнішими глядачами є діти, адже саме дитяча уява щиро вірить героям різдвяного вертепу. Актори відвідали Спеціалізований дитячий онкологічний центр та привітали маленьких пацієнтів зі святом.





   Сила людської віри незбагненна і наймогутніша серед усіх почуттів. Віра потребує підтримки, адже без неї ця сила потроху тьмяніє і гасне. Нашої з вами підтримки, доброго, щирого слова подяки, привітання потребують українські солдати, що, покладаючи свої життя, дарують нам і нащадкам надію на квітуче, сповнене радості та любові майбутнє.
     23 січня "Чарівна торбинка" виступила у Військово-медичному клінічному центрі західного регіону із щирими вітаннями для військових пацієнтів.

   Наталя Овчаренко: "Нашим виступом ми хотіли висловити щиру підтримку військовим, подяку Героям за їх вчинки, за відважність, за ту мужність, що горить у їхніх серцях і гріє в холодних окопах. Моїм юним акторам було за честь  виступити перед цими хоробрими Воїнами. Діти відчули потребу і правильність того, щоб наслідувати любов до Батьківщини і патріотизм, якими керуються військові, ідучи в бій. Цей виступ став символом єднання молодого покоління і покоління Героїв. Миру і свободи всім нам!"

















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ТОП-5 місць, які варто відвідати в Брюховичах вже цього літа

Володимир Івасюк. Національна пам'ять

#Брюхівчани: Ігор Мироненко та Ігор Микитів про активний автотуризм, філософію autofan-клубу «ЗАЗ КОЗАК» та швидкість, до якої їм вдалось розігнати свої ретро машини